Stimati clienti, va iubesc!
Marturiile clientilor florariei din Vaslui - Orhideea
Greta A., 09-05-2017
Voiam să vă mulțumesc mult pentru serviciile oferite! Mama a fost foarte emoționată de…

Daniela V., 18-12-2015
Va multumesc frumos pentru bucuria care mi-ati facut-o !!!! Sunteti minunati !!! Va imbatisez…

Simona F, 28-11-2013
Simona F
Vroiam sa va multumesc pentru livrarea acelei orhidei si a tortului, a fost superb,…

Rossana C., 01-02-2015
Rossana C.
Surpriza a reusit. ..va Multumesc din suflet sunt superbe Va voi contacta mereu. Va…

Ramona U., 09-03-2014
Ramona U.
Multumesc mult! Tocmai m-a anuntat ca a primit buchetul. A fost foarte incantata de…

Ovidiu C., 08-12-2013
Ovidiu C.
Nici prin gand nu-i trecea mamei mele azi dimineata ca va primi asa buchet…

 

Florarie Vaslui - livram flori in Vaslui

 

Floraria Orhideea livreaza flori in Vaslui, avand deja o experienta de peste cinci ani in oferirea acestui serviciu. Initial, floraria noastra oferea buchete de flori, aranjamente florale, doar celor care ne vizitau magazinul, in incinta Silver Mall. Ulterior, am ales sa ne extindem si online cu gandul la toti cei care au plecat din orasul natal in alte orase ale tarii sau in strainatate si isi doresc sa aduca zambete celor dragi ramasi acasa, in Vaslui. Astfel a aparut magazinul online de flori florariileorhideea.ro. In egala masura, am creat acest serviciu si pentru cei care locuiesc in Vaslui si doresc sa faca surprize frumoase, parfumate, in semn de iubire, de respect, de multumire, persoanelor care le sunt aproape zi de zi.

Serviciul de livrare flori este unul deosebit, florile necesitand un tratament aparte, cu atentie si dragoste pentru ca ele, in buchete sau in aranjamente florale pe burete, sa ajunga proaspete, intacte, minunate, la destinatie, sa fie o incantare pentru persoana care le primeste. Lucram florile cu pasiune si cu daruire si astazi, dupa experienta deja acumulata, garantam un serviciu de livrare flori in Vaslui de calitate inalta.

Impreuna putem aduce un pic de frumos in vietile si in casele celor dragi voua, iar noi, in Floraria Orhideea, suntem bucurosi de fiecare data sa va fim complici.

Daca doresti sa oferi flori unei persoane dragi si esti departe sau pur si simplu vrei sa-i faci o surpriza chiar daca esti aproape, daca doresti un serviciu de livrare flori in Vaslui, oferit de o florarie din Vaslui, trebuie doar sa alegi florile si de restul ne ocupam noi, cu drag.