Cum cumpar si trimit flori in Vaslui?

 

Cumparaturile pe www.florariileorhideea.ro se fac usor si sigur! Poti plasa o comanda direct pe site-ul nostru, prin e-mail sau prin telefon.

Preturile afisate contin TVA (19%).

Trimite flori online in Vaslui direct pe site

Pentru a gasi cele mai frumoase flori, utilizeaza meniul din partea stanga. Daca ai gasit florile dorite, cu un singur click pe poza sau pe butonul de detalii ajungi in pagina unde vei vedea toate detaliile si vei putea adauga florile alese in cosul de cumparaturi.

Produsele adaugate se vor putea regasi oricand in cosul de cumparaturi, unde vei putea face modificari precum actualizarea cantitatilor, eliminarea unor produse sau adaugarea altora noi. Nu uita ca dupa orice modificare de cantitate sa apesi butonul Actualizeaza, astfel modificarile facute se vor salva.

Daca doresti sa finalizezi comanda si sa o trimiti din cosul de cumparaturi apasa butonul Comanda. Astfel vei fi redirectionat catre pagina in care vei introduce datele de facturare, necesare pentru finalizarea comenzii. In acest fel ti se va crea si un cont de utilizator, cont pe care il vei putea refolosi la urmatoarea comanda. Data viitoare cand vei mai dori sa trimiti flori in Vaslui vei reveni pe florariileorhideea.ro si nu va mai trebui sa introduci datele de facturare, ci doar sa te autentifici pe florariileorhideea.ro cu adresa ta de e-mail si o parola.

Trimite azi flori in Vaslui si noi le vom livra azi

Nu iti ramane decat sa stabilesti detaliile legate de modalitatile de plata si livrare si sa trimiti comanda, iar florile vor fi trimise in Vaslui chiar acum! Inainte de a trimite comanda, te rugam sa verifici inca o data lista cumpraturilor: numarul de flori comandate si preturile. In acest moment, inca mai poti face modificari si verifica atent detaliile de facturare.

Dupa trimiterea comenzii, vei primi un email de confirmare al acesteia si noi te vom contacta pentru a stabili detaliile specifice unei livrari de flori in Vaslui, detalii de care bineinteles ne vom ocupa noi.

Trimite flori online in Vaslui prin e-mail

Adresa de e-mail pe care poti trimite flori este: contact@florariileorhideea.ro.

Pentru realizarea unei comenzi prin e-mail avem nevoie de urmatoarele informatii:

  • produsul sau produsele solicitate identificate prin cod;
  • nume complet destinatar;
  • telefon (mobil de preferinta) al destinatarului;
  • adresa completa de livrare;
  • data si intervalul orar de livrare preferat;
  • mesajul care doresti sa insoteasca buchetul de flori;
  • numele si adresa cumparatorului sau datele fiscale ale societatii pentru facturare.

Trimite flori online in Vaslui prin telefon

Daca doresti trimiti flori in Vaslui si iti este mai comod sa faci asta prin telefon, poti efectua comanda contactandu-ne telefonic la numerele de telefon ale Florariei Orhideea din Vaslui: 004 023 580 2238 (fix), +40 753 049 513 (orange) sau +40721.965677 (vodafone).

Aceasta modalitate de comanda este disponibila:

  • Luni-Sambata: 10.00-20.00
  • Duminica: 10.00 - 17.00

.